Itxi Odnoklassniki-ren profila begiak prying-tik


Nahiz eta zure sare sozialetako zenbait datu pertsonalen informazioa partekatzea komeni denez, ez duzu beti lagunik izan nahi beste inork ikusi. Ona da sare sozial batzuetan, adibidez, Odnoklassniki, posible dela profila itxi.

Nola ixten profila Odnoklassniki gunean

Erabiltzaile askok interesa al du Odnoklassniki gaztelua nola jarri? Zeregin hori egitea oso erraza da. Informazio batzuk lagunek edo orokorrean inori soilik ikus ditzakezu. Funtzio hau ez da doakoa, beraz, itxi behar duzu zure balantzean zure webguneko 50 unitate - OK, guneko dirua eros daiteke edo beste bide batzuetatik lortutakoa.

Gehiago irakurri: OKn irabazten dugu Odnoklassniki gunean

  1. Oso erraza da profila ixtearen funtzioa aurkitzea; gune horretan saioa hasi behar duzu eta dagokion botoia zure argazki azpian aurkitu behar duzu. prentsa "Itxi profila".
  2. Botoia berriro sakatu behar duzun leiho berri bat agertuko da. "Itxi profila"Ezaugarri hau erosteko.
  3. Beste elkarrizketa-koadro bat irekiko da botoian klik egin behar duzun lekuan. "Erosi"balantzea ongi badago.

    Zerbitzua erosi ondoren, ez da beste inon desagertuko. Edozein unetan pribatutasun-ezarpenak alda ditzakezu, hau da, oso erosoa.

  4. Orain zure kontuaren ezarpenetara joan zaitezke, non informazio pertsonalerako sarbide maila desberdinak alda ditzakezu. Push botoia "Joan ezarpenetara".
  5. Ezarpenen orrian, lagun eta hirugarrenen erabiltzaileek informazio pribatura sartzeko parametroak ezar ditzakezu. Informazio zeuk bakarrik ikusgai geratu daiteke. Ezarpen guztiak egin ondoren klik egin dezakezu "Gorde".

Hori da. Odnoklassniki-ren profila itxita dago orain, informazio pertsonala atzitzeko ezarpenak zehaztuko dira eta erabiltzaileak erraz sar ditzake bere datuak orrialdean norbaitek ikusiko dituela. Orain informazioa babestuta dago.

Gai honi buruzko galderarik baduzu, galdetu iruzkinetan. Ahalik eta azkarren erantzungo dizugu.